Väsyttää.. Koko päivän juossu näyttelyissä ja gallerioissa <3 Mie rakastan taidetta.. ilman taidetta ei olis minua. inhottaa kun jotkut ihmiset väheksyy..

kerron opiskelevani kuvataiteilijaksi ja vastaus on "ai.. niinkö" . no sano suoraan mitä mieltä olet tyhjän toimittaja taiteilijoista.. "osaahan lapsetki piirtää, miksi aikusten sitä tarvis tehä"

käsittäkää nyt ettei tämä ole pelkkää mieletöntä piirtelyä luentolehtiön nurkkiin!

Rantagalleriassa jumituin katsomaan videoinstallaatiota.. se pureutui suoraan tajuntaan ja päästin itteni menemään nopeasti vaihtuvien kuvien ja huumaavan musiikin mukana. Liikkuvaa kuvaa, ääntä ja valoa. niillä minut saa koukkuun.. Valitsin juuri äänenkäsittelyn valinnaisena.. käsikirjoituksi pitäis ottaa vielä.
opiskelisin kaikki valinnaiset jos jaksaisin ja olis aikaa.. valokuvausta ja 3D mallinnusta!

Nyt tuo eilinen purkaus tuntuu kaukaiselta. Easy come, easy go.. selkääni en ole kääntänyt, mutta tajusin Valveella laahustaessani että onhan mulla hitto paljon muutakin tässä elämässä nähtävänä ja koettavana kuin yksi normaalia työpäivää tekevä metallimies. ja kun se on vielä sellainen metallimies joka ei malta odottaa että saa oppisopimuksen päätteeksi vakituisentyön kotipaikkakunnalta ja saa koko loppuikänsä TOIVOTTAVASTI kulkea työpaikan ja rivitalokolmion väliä.

ehkä mie kuitenkin haluaisin sellaisen miehen joka haluaa jotain enemmän elämältä.. joka on valmis elämään minun kanssa.. siis elämään ei vain olemaan olemassa! ehkä mie vielä löydän sen ihanan boheemin.. en tarkoita mitään stereotypistä boheemia.. ennemminki sielultaan boheemia. niin ko mie ite.

ai että väsyttääki.. -________-'